wil jij mijn neukmaatje worden?

Wil jij mijn neukmaatje worden en mijn gaatjes tot het maximale opvullen, met je pik, je vingers, je tong en ook met allerlei speeltjes die ik hier in mijn nachtkastje heb liggen? Eventueel sta ik er later ook voor open om anderen daarbij ook te betrekken, want heb al eens een heerlijke ervaring met dubbelpenetratie mogen meemaken, maar vooralsnog gewoon even voor ons tweetjes waarbij we voor elkaar neukmaatjes zijn.

Is dat wat jou betreft mogelijk? Dus heel graag vaker! Maar goed, dan zal het wel het probleem bij jou zijn dat je alleen voor een keertje wilt en daarna op jacht wilt gaan naar een andere vrouw, of ben jij hopelijk dan toch anders? Je mag het ook van het genot laten afhangen dat we de eerste keer beleven. Daar zie ik geen probleem en zou dat verder prima vinden. Maar kan ik er dan wel van op aan dat je tong heerlijke rondjes over mijn klitje en in mijn kutje zal gaan maken, misschien wel terwijl je me ook stevig aan het vingeren bent? De dildo’s die ik hier heb liggen zijn trouwens heel verschillend in formaat. Heb kleine van een decimeter groot, maar ook dildo’s die van zichzelf al groter zijn dan gemiddelde mannenpenis en dan ook nog eens op te blazen zijn. Geweldig toch om die dan in mijn kutje en eventueel ook mijn kontje te schuiven, vind je niet? Ik verwacht dat een neukmaatje daar geen problemen mee zal hebben en begrijpt dat ik pas echt geniet als al mijn drie gaatjes maximaal zijn opgevuld. Kan jij me daarbij dan helpen?

En vind je het ook fijn om voorafgaand aan stevige seks, maar ook daarna, lekker met elkaar te douchen of eventueel in bad te gaan? Ik hoop dat je lekker creatief bent tussen de lakens en dat je me altijd weer op een andere manier kunt verrassen. Misschien dat we dan maar eens moeten gaan testen hoe het is om neukmaatjes voor elkaar te zijn, vind je ook niet? En als jij nou bijzondere wensen hebt, zou je die dan trouwens wel graag zo snel mogelijk willen aangeven, zodat ik niet voor verrassingen kom te staan? Veel liefs voor jou en een geile tongzoen erbij, mijn toekomstige neukmaatje!

Relamour
Logo